Despre noi

SCURT ISTORIC

Cu experiență de 40 ani în Italia, firma Kompotech a fost înființată în anul 2013 ca și producător de componente din spumă de poliuretan rigid.

După doi ani, gama noastră de produse a fost suplimentată cu linia de lavoare din material compozit. Producția de materiale versatile a favorizat dezvoltarea de colaborări internaționale, unii dintre partenerii noștri fiind lideri pe piețele pe care aceștia își desfășoară activitatea.

Fabricile noastre din Orașul Luduș dispun de echipamente tehnologice performante, cu un grad ridicat de inovare, ceea ce ne face un partener de încredere pentru proiectanți, designeri, arhitecți și companii care doresc un plus de creativitate.

Pentru a fi un partener absolut de încredere, investim constant în toate departamentele de productie și în personalul fabricii, menținând in aceeași timp obictivele societății noastre.

CIFRE KOMPOTECH
20
MII METRI PĂTRAȚI

suprafața de producție Kompotech

150
ANGAJAȚI

în fabrica ludușeană

6
LINII

de producție

150
MII UNITĂȚI / AN

capacitate de producție

FABRICI

În fabrica din România, investim mereu în tehnologie și în procesele de producție pentru proiectarea produselor, suprafața destinată producției fiind de peste 20.000 de metri pătrați.

Kompotech combină vasta sa experiență câștigată de profesioniștii săi din sectorul de inovare cu angajamentul tinerilor colaboratori, selectați în fiecare an pentru a deveni parte a personalului companiei.

Totodată, clientii sunt sprijiniți în fiecare etapă a proiectului: de la proiectare și implementare, până la livrare și asistență în faza de aplicare. De fapt, se bucură de un serviciu post vânzare calificat și întodeauna disponibil pentru a realiza o comunicare eficientă și productivă.

Compania noastră crede cu tărie în dezvoltarea de materiale și produse. Pentru a atinge acest obiectiv, în fiecare an se fac investiții importante în sectorul cercetării, care permit companiei să ofere clienților săi materiale inovatoare și din ce în ce mai performante.

Inovația tehnologică și calitatea ridicată sunt valorile care disting produsele Kompotech, care au primit o adaptabilitate perfectă la cerințele specifice ale pieței, respectând în același timp mediul înconjurător.

Gama de produse Kompotech este în continuă evoluție pentru a oferi materiale de ultimă generație, care se pot adapta cel mai bine la noile nevoi ale lumii designului. O garanție suplimentară a profesionalismului și a valorii ridicate a companiei sunt referințele de înaltă valoare care cresc an de an.

CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

Suntem concentrați pe îmbunătăţirea continuă a serviciilor și produselor noastre prin cercetare şi dezvoltare.

TEHNOLOGIE

La Kompotech, utilizăm tehnologii de ultimă oră în procesele de producție.

DESIGN

Toate produsele Kompotech au un design atrăgător și practic.

CALITATE DE TOP

Folosind produse finite de cea mai înaltă calitate, asigurăm produse finite impecabile.

ECHIPĂ TÂNĂRĂ

Kompotech are o echipă tânără, motivată si dinamică, ce realizează şi industrializează idei.

PERSONALIZARE

Kompotech furnizează produse personalizate, răspunzând tuturor exigenţelor clienţilor.

INOVAȚIE

Kompotech face în permanență investiții importante în sectorul cercetării, care permit companiei să ofere clienților săi materiale inovatoare și din ce în ce mai performante.

DE CE KOMPOTECH?

În momentul de faţă Kompotech poate satisface orice exigenţă solicitată de către clienţi, arhitecţi sau designeri.

Toate in-house.

LA TIMP

Kompotech își onorează toate parteneriatele fără întârziere!

EFICIENT

Experiența noastră de aproape 25 de ani este factorul cheie.

ADAPTABIL

Investiţiile continue în cercetare şi dezvoltare ne sunt atuuri pentru satisfacerea oricărei nevoi.

PROFESIONAL

Acordăm o atenţie sporită detaliilor, ne dorim satisfacția totală a clienţilor.

Energie verde la SC KOMPOTECH SRL🌿

In momentul de fata, folosim pentru productia noastra in proportie de 80% energie de la panourile noastre fotovoltaice.

De asemenea reciclam toate materialele folosite in productia noastra! (Inclusiv ambalajul produselor noastre, care este 100% reciclabil)